Svømning

Klubbens aktive- og støttemedlemmer kan deltage i en ugentlig svømmetime i Rønne svømmehal hver mandag kl. 19-20 i vintersæsonen mod betaling ' (  pris kommer for voksne kr. og for 14-18 årige kr).

Medlemmer kan i enkeltstående tilfælde tage en gæst med mod betaling af et beløb, som bestyrelsen fastsætter ( pris kommer for voksne kr pr. gang - børn 15 kr)

Vi har et max. deltagerantal på 25. Ved flere end 25 interesserede vil bestyrelsen prioritere således:

1. Aktive medlemmer af Nexø Kajakklub

2. Støttemedlemmer med familiær tilknytning til aktive

medlemmer af Nexø Kajakklub

3. Øvrige støttemedlemmer af Nexø Kajakklub

Indbetaling til klubkontoen reg. 5340 kt. 0241523 inden 1. nov. eller MobilePay : 395008 Nexø Kajakklub

Svømmesæsonen 2021/2022 starter mandag d. 4.oktober og slutter mandag d. 25. april 2022.  Alle mandage kl. 19-20 .

Alle datoer meldes løbende ud i Pagajen og her på siden under Kalender

Vi opbevarer  i samarbejde med Rønne Roklub 2 kajakker, pagajer, skørter, veste, pumper og pagajflydere i hallen, så man kan træne teknik, redningsøvelser og rul i springbassinet.

Svømmeregler

Bassinet opdeles i 3 brede baner, hvor der er plads til at svømme efter hinanden og hvor hastigheden i de 3 baner er forskellig.

Gratis kajaktræning for aktive medlemmer

NKK har sammen med øens 4 kajakklubber  reserveret Rønne svømmehal 5 gange 3 timer til træning af kajakfærdigheder.

Det foregår søndage 2021/2022 kl. 15-18 d.:

12. december

16. januar

13. februar

13. marts

Det er et tilbud til aktive roere, uanset deltagelse i svømning.

Støttemedlemmer, der er skrevet op til kajakkursus kan deltage efter individuel aftale med instruktør.

Derudover har NKK booket hallen lø.d. 23-4-2022 kl. 15-18 til klubbens eget svællingehold.

Gratis rullestue for aktive medlemmer

NKK forventer at booke Søndermarkskolens svømmesal 3-4 gange febr.- marts 2022 og har instruktører til at undervise i rulleteknik.

Det er et tilbud til aktive roere, uanset deltagelse i svømning.

Datoer kommer når tilbuddet er arrangeret.

Af hensyn til plads og indlæring max 6 kursister