Svømmehal

Svømning

Klubbens aktive- og støttemedlemmer kan deltage i en ugentlig svømmetime i Rønne svømmehal hver mandag kl. 19-20 i vintersæsonen mod betaling . Pris : voksne 450 kr. og for 14-18 årige og studerende halv pris.

OBS. besked om tilmelding og endelig pris kommer uge 35 2022

Medlemmer kan i enkeltstående tilfælde tage en gæst med mod betaling af et beløb, som bestyrelsen fastsætter . Pris  for voksne 20 kr pr. gang - børn 10 kr.

Der er et max. deltagerantal på 30. Ved flere end 30 interesserede vil bestyrelsen prioritere således:

1. Aktive medlemmer af Nexø Kajakklub

2. Støttemedlemmer med familiær tilknytning til aktive

medlemmer af Nexø Kajakklub

3. Øvrige støttemedlemmer af Nexø Kajakklub

Indbetaling til klubkontoen reg. 5340 kt. 0241523 inden 1. okt. eller MobilePay : 395008 Nexø Kajakklub.

Svømmesæson 2021/2022 slutter med mandag d. 25. april.

Svømmesæsonen 2022/2023 starter mandag d. 3.oktober og slutter mandag d. 24. april 2023.  Alle mandage kl. 19-20 . Der er svømning alle mandage, bortset fra 2. juledag d. 26. dec. og  2. påskedag  d. 10. april . Ændringer i planen iøvrigt mailes ud til svømmeholdet.

Vi opbevarer  i samarbejde med Rønne Roklub 2 kajakker, pagajer, skørter, veste, pumper og pagajflydere i hallen, så man kan træne teknik, redningsøvelser og rul i springbassinet.

Svømmeregler

Bassinet opdeles i 3 brede baner, hvor der er plads til at svømme efter hinanden og hvor hastigheden i de 3 baner er forskellig.

Gratis kajaktræning for aktive medlemmer

NKK har sammen med øens 4 kajakklubber  reserveret Rønne svømmehal 5 gange 3 timer til træning af kajakfærdigheder.

Det er et tilbud til aktive roere, uanset deltagelse i svømning.

Støttemedlemmer, der er skrevet op til kajakkursus kan deltage efter individuel aftale med instruktør.

2022/2023 er der fællestræning.

Søndage kl. 15-18 d.3 nov., d.11.dec., d.8.jan., d.5. febr., og

d. 5. mar.

Derudover har NKK booket hallen lørdag d. 22-4-2023 kl. 15-18 til klubbens eget svællingehold.

Gratis rullestue for aktive medlemmer

Hvis interessen blandt medlemmerne er stor nok, kan NKK booke Søndermarkskolens svømmesal. Vi har instruktører til at undervise i rulleteknik.

Det er et tilbud til aktive roere, uanset deltagelse i svømning.

Af hensyn til plads og indlæring max 6 kursiste

Datoer vil stå her hvis og når tilbuddet er arrangeret.